DØGNVAGT HORSENS

El-vagten udfører alle akutte elektriker-opgaver i Horsens

Akut el-arbejde mellem 16 og 07?

Kontakt elektriker-døgnvagten i Horsens på            70 23 21 33

El-vagten hjælper med, alle el-tekniske løsninger, i både for erhverv, i offentlige bygninger samt for alle private, ring til din el-mester akut på 70 23 21 33

El-vagten sammenarbejder med både vvs og el installatører – en stribe af stabile, dygtige håndværkere, står klar til at hjælpe.

Vores målsætning i el-vagten er at udføre et håndværksmæssigt korrekt arbejde, i takt med branchens høje krav til den teknologiske udvikling inden for el-installationer.

Vore kunder skal føle, at vores rådgivning, service og arbejde er professionelt og en naturlig del af et godt og konstruktivt samarbejde. Vi hjælper også gerne ved el-planlægningen af nybyggeri eller større udskiftninger, ligesom vi rådgiver om valg af belysning.

Vi tilbyder Akut el-hjælp uden for normal arbejdstid til alle, alle dage.

Vi udfører også al slags el-arbejde inden for normal arbejdstid. Så har du brug for en elektriker, ring trygt til el vagten 70 23 21 33

Vi bruger ris og ros fra vores kunder til at udvikle og optimere virksomheden, således at vi er under konstant udvikling. Og bedst muligt kan hjælpe netop dig.

Elvagten er der altid, på akut vagt telefon 70 23 21 33 EL & TØMRE VAGT. akut elektriker vagt.
se www.el-tech.dk hvis du vil vide mere.

TORSTED EL