Alarm anlæg Horsens

Indbruds- og tyverisikring Horsens

Dan Group Alarm Horsens

Et godt hjem i Horsens er også et trygt hjem.
Ved at sætte fokus på sikkerheden, sikrer man, at de hjemlige rammer altid forbliver trygge rammer. At ubudne gæster holder sig langt væk og, hvis de skulle vove sig nær, får sværest mulige betingelser for at bryde ind i dit hjem eller firma.
I firmaer er det ofte nødvendigt med et højt sikringsniveau. Ikke bare for at sikre sig mod indbrud, men også for at sikre sig mod brand, vandskader og strømsvigt, som forårsage store skader, hvis ikke der er tænkt i en god sikringsløsning.

Alarmanlæg og sikring Horsens:

Torsted El laver ikke kun el installationer. Vi tilbyder også et stort udvalg i alarmer og alarmanlæg til både privat og erhverv og i flere pris klasser, både den billige alarm men også det godkendte alarmanlæg til firmaer. Vi er godkendte af forsikringen til at lave alarmer i alle sikrings klasser gennem EL-TECH Team. Vi er den elinstallatør i Horsens du skal bruge, hvis du vil havde totalsikring af din bolig eller virksomhed. Alarmsystemer fra EL-TECH kan både kobles på en alarm central eller vi kan gøre så den bare ringer til dig og dine nærmeste. Vi arbejder kun med alarmer som er godkendt af forsikringen, så du er sikker på at få et sikkert og stabilt produkt. Vi er ISO 9000 godkendte

Se mere på EL-TECH.dk

Alarm anlæg

Tyveri alarmer fra EL-TECH

Vi forhandler:

ABUS secvest 2way

ABUS secvest IP

Powermaster 10 & 30

Powermax

Jablotron Profi

Jablotron Oasis

Jablotron JA-100

TORSTED EL